ΔΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕ

Λ. & Μ. ΜΠΑΤΑΚΗΣ

 
 

Η ΔΙΑΣ Κατασκευαστική, έχει έδρα τα Χανιά, και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη οικιστικών συγκροτημάτων υψηλών προδιαγραφών, παράλληλα με την ενασχόληση της στην μελέτη & κατασκευή μεγάλων ιδιωτικών & δημοσίων έργων, για τα τελευταία 20 χρόνια.   


Στόχος της είναι η προσφορά ποιοτικών, λειτουργικών και αρχιτεκτονικά ολοκληρωμένων κατοικιών, σε περιοχές που παρέχουν όλες τις απαραίτητες υποδομές που απαιτεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής.


Τα αρχιτεκτονικά σχέδια των κτηρίων της, δημιουργημένα από καταξιωμένους πανελλαδικά αρχιτέκτονες, προσδιορίζονται από λειτουργικό σχεδιασμό, και χαρακτηρίζονται από σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο, χωρίς να παραβλέπουν την αρχιτεκτονική μας παράδοση.


Η εμπειρία, η αισθητική και η αξιοπιστία της ΔΙΑΣ είναι οι βασικοί λόγοι που έχουν κάνει τόσους πελάτες να την εμπιστευθούν για την αγορά ή την δημιουργία της κατοικίας τους.


Η ΔΙΑΣ προσφέρει πολυτελή διαμερίσματα παρέχοντας όλες τις απαραίτητες ανέσεις που αναβαθμίζουν την καθημερινή διαβίωση.

Η αρχιτεκτονική ομάδα της ΔΙΑΣ περιλαμβάνει στον σχεδιασμό του κάθε κτιρίου της, άνετες, λειτουργικές και βιώσιμες λύσεις, λύσεις για τις καθημερινές σας ανάγκες που  θα κάνουν τον χώρο σας ξεχωριστό.


Κριτήριο της  για την επιλογή του κατάλληλου οικοπέδου, είναι η προνομιακή θέση, που προσφέρει θέα αλλά και εύκολη πρόσβαση στο κέντρο, τα σχολεία, τα καταστήματα, τις συγκοινωνίες.

Σημαντικό κριτήριο αποτελεί και η προοπτική μελλοντικής αύξησης της αξίας γης καθώς  και της κατοικίας, στην κάθε περιοχή, ώστε να εξασφαλίζεται η περιουσία των πελατών μας και να είναι εγγυημένη η υψηλή τιμή ενοικίασης ή μεταπώλησης.

 

θεμελια ζωησ

Κατοικίες σε συγκροτήματα & πολυκατοικίες με τις προδιαγραφές που ονειρεύστε


  1. BulletΝέα Χώρα - ΑΒΕΑ

            Γερασίμου Παρδάλη &

            Πατριάρχου Ιωαννικείου


  1. Bullet  Προφήτης Ηλίας - “Οικία”

            Τάφοι Βενιζέλων -

            Αλ.  Μινωτή 10


  1. Bullet  Νέα Χώρα - Λιμανάκι

           Ακτή Κανάρη 31Στα ανωτέρω projects τα οποία κατασκευάζει η εταιρεία αυτήν την περίοδο υπάρχουν διαμερίσματα προς πώληση.


Από  50μ² έως 150μ² & από 99.000€..